utorok 8. novembra 2011

Illustria Sympózium

ASIL dostal veľmi zaujímavú ponuku na rozbehnutie vzťahov a spolupráce s rakúskym zdruzením Illustria! Tešíme sa a v týchto dňoch rozbiehame komunikáciu. Hneď na začiatok nás Illustria pozvala na Viedenský knižný veľtrh (http://www.buchwien.at/) a na sympózium, ktoré vrámci neho dňa 10.11.2011 organizujú.
Pozor pozor, zostáva už iba pár dní! Viedeň je blízko, tak neváhajte a zaregistrujte sa tu http://www.flussobjekte.at/hpall/buchmesse-wien/?pg=3&regid=796&ft= (Všetci registrovaní majú v deň konania sympózia voľný vstup na celý veľtrh)
 
Tu je viac o sympóziu:

Moja kniha - tvoja kniha
Sympózium na tému detskej knižnej ilustrácie na Buch Wien 11
10. novembra 2011

Illustria, novo založené ilustrátorské združenie vrámci Design Austria usporadúva v ramci festivalu BuchWien 11 sympózium k tažiskovej téme "Knižná ilustrácia pre deti". Podujatie pozostáva z dvoch moderovaných rozhovorov, v ktorých sa bude hovoriť o spolupráci medzi ilustrátor-mi/-kami a autor-mi/-kami ("Moja kniha - tvoja kniha"). V druhej pódiovej diskusii ("Vydané knihy") budú osvetlené aj iné polohy, ktoré sa podieľajú na vzniku knihy. V nej prídu k slovu aj vydavatelia, kníhkupci a agenti. V ďalšom bode programu sa predstaví združenie ilustrátorov. Na záver dostanú ilustrátor-i/-ky moznosť dať krátko nahliadnuť do svojej práce ("Mnohorakosť techník"). "Illustria Illutisch" - Počas celého veľtrhu (od štvrtka do nedele) bude k dispozícií pracovný stôl, na ktorom budú ilustrátori pracovať.
 
Celý program a ďalšie info v nemčine tu: http://www.flussobjekte.at/hpall/buchmesse-wien/index.php?pg=3&ft=



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára